Přípravy na soutěž o nejkrásnější Moranu

Minulý rok se 5. oddělení Tygříků zúčastnilo soutěže o nejkrásnější Moranu., která se konala ve Všenorech. Na akci se přišlo podívat spoustu dětí z naší školy, přišli nás podpořit i rodiče a prarodiče dětí a jejich známí. Společné úsilí se vyplatilo a my jsme vyhráli diváckou cenu o nejkrásnější Moranu.

Letošní šestý ročník se koná v sobotu 6. dubna od 13 hodin v Černošicích v parku Berounka. Program bude pestrý, vystoupí například dětský soubor Mifun, pro děti budou připraveny dílničky a ukázka hasičské techniky, a za hezkého počasí na konci akce vzlétnou horkovzdušné balony. Pro diváky budou nachystané stánky s občerstvením a různými dobrotami.

Letos jsme se výroby Morany zhostili opravdu zodpovědně a s předstihem. Přípravy trvaly celý měsíc. Děti postupně vytvářely, lepily, stříhaly, zdobily, až nakonec vznikla opravdu krásná Morana, která je již připravena reprezentovat naši školu a školní družinu. Na akci se moc těšíme.

Doufáme, že nás přijde podpořit velké množství dětí a jejich příbuzných, a pomůžou nám zase vyhrát. Přijďte strávit krásné odpoledne, zpříjemnit si sobotní den, popovídat s přáteli a hlavně podpořit naše děti.

Drahomíra Kocourková

03.04.2019