Vyhodnocení soutěže o nejpovedenějšího medvídka

Ve druhé polovině září si všechny děti dodělaly své bodovací stuhy. Každý už má tedy svého medvídka „nastartovaného“ pod stromem. První šťastlivci si budou moci svého medvídka posunout již příští týden. Ve druhé polovině září se v našem oddělení rozjela dobrovolná soutěž O NEJPOVEDENĚJŠÍHO MEDVÍDKA. Cílem bylo vytvořit co nejpěknějšího medvídka. Celkem se soutěže účastnilo 13 dětí z první i druhé třídy. Všechny výrobky se dětem moc povedly. Máme medvídky z papírových talířů a papírových kelímků, z ruličky od papírových utěrek, z bambulek, z omotávané pavučinky, na obrázcích kreslené a namačkané z krepového papíru. V pátek 1.10. děti své medvídky vystavily k hodnocení a přidělily jim čísla. Připravily hlasovací papírky s tužkami a holky z druhé třídy vybarvily hlasovací krabici. Potom jsme zvali do našeho oddělení děti z ostatních družin společně se svými vychovatelkami. Všichni měli za úkol vzít si papírek a napsat na něj tři čísla výrobků, které se jim nejvíc líbí. Celkem hlasovalo 82 lidí, ne všichni ale psali tři výrobky, do krabice bylo vhozeno 84 papírků. A jak to všechno dopadlo? To uvidíte v galerii.

Děti, které se soutěže neúčastnily, si hrály, nebo vytvářely jiné výrobky, nejčastěji zvířátka z bambulek a omotávané pavučinky. Děti také rády vybarvují omalovánky, kreslí a tvoří si podle fantazie. Z her mají nejraději padající opičky, goblíky jedlíky, mikádo, dřevěnou hranolkovou stavebnici, kuličkovou dráhu, vláčkodráhu, garáž s autíčky, holky panenky Barbie a domeček.

Pořád je krásně, a tak chodíme ven, hlavně na hřiště před školu, kde si vydržíme hrát až do konce družiny.

Tak ahoj v pondělí, Medvídci. Už pro vás máme připravenu další soutěž. Jakou? Vždyť to víte. Kdo to zapomněl, připomene mu to další příspěvek…

Anička

 

01.10.2021