Veselá podzimní olmpiáda – vyhodnocení

Ahoj Medvídci,

ihned po prázdninách nás čeká vyhodnocení „Veselé podzimní olympiády“. Celý říjen jste mohli soutěžit ve čtyřech disciplínách, které si pro vás připravily vychovatelky Ivanka a Radka. I naše oddělení se v hojném počtu účastnilo, tedy až na těch osm dětí, které buď chodí brzy domů ( i tak byl pro soutěže prostor), nebo se jim zkrátka soutěžit nechtělo. Však to víme, kdo nic nezkusí, nic nezkazí, ale ani nic nevyhraje.

V pondělí po prázdninách využijeme čekací pauzy na oběd a uděláme si vyhodnocení. Nečekala jsem, že to bude tak těsné, proto jsem udělila hned několik míst. Máme tedy tři první místa, tři druhá a dvě třetí. Pro mě to znamená, že ještě musím vytvořit dvě odměny. Jaké budou? Nechte se překvapit. Samozřejmostí pro všechny výherce je i posun bodovacích medvídků na stuze = stromě o cca šest cm.

Děti, které se účastnily, dostanou čestné uznání a drobnou pozornost, svého medvídka na stuze posunou o tři cm.

Kdo nic nedělá, nic nezkazí, ale svého medvídka neposune ani o píď nahoru!

Proč posunujeme medvídky na stuze = stromě vzhůru? To už všichni Medvídci vědí: na konci školního roku bude velké vyhodnocení „O Nejšikovnějšího medvídka šk. roku 2021 až 2022“. Hádejte, kdo si bude svou odměnu vybírat a kdo bude čekat na odměnu, která zbyde?

V listopadu nás čeká především tvorba výrobků na Mikulášské trhy Černošice. Budeme pomáhat dětem z dětského domova Lety, aby i ony mohly prožít krásné svátky vánoční.

Přesně vím, co budeme vyrábět, ale to je překvapení.

Anička

27.10.2021