Paní učitelka Kričková – absence

Dobrý den, vážení a milí rodiče dětí ze 7. C,
dovolte mi, abych Vám poděkovala za Vaši spolupráci v průběhu 1. pololetí školního roku 2016/2017, které máme úspěšně za sebou.
Celkem 13 dětí prospělo s vyznamenáním z toho 5 dětí má samé jedničky a dalších 9 prospělo. Asi jste se již od Vašich dětí dozvěděli, že bohužel musím na operaci středouší se svým synem, tudíž od 1. února s ním musím zůstat doma, aby byl před zákrokem zdravý. Nejpozději na začátku března budu zase zpět, pokud vše půjde podle očekávání.
Ráda bych Vás ještě informovala o tom, jakým způsobem bude probíhat výuka a mé zastoupení během té doby, co nebudu moci být ve škole. Hodiny anglického jazyka předávám paní učitelce Rychlíkové, která nastupuje za mne na měsíc únor. V angličtině začne 4. lekci s tím, že jsem domluvená s dětmi, že si postupně dokončí pracovní sešit do konce třetí lekce. Následně si mohou správné odpovědi zkontrolovat sami dle výsledků, které budou viset na naší nástěnce.
Na hodiny konverzace a německého jazyka budou docházet stávající pedagogové. Všechny omluvenky ať děti nosí od 1. února paní učitelce Konrádové a třídnické věci budou mít možnost děti řešit s paní učitelkou Šlesingerovou. Nepodepsané omluvenky, prosím, ještě MNĚ v pondělí dle absence Vašich dětí!!!
Máme za sebou jako třída jedno dotazníkové šetření a následné pohovory s dětmi vedené paní Dr. Obeidovou a paní zástupkyní a mám pocit, že se situace ve třídě celkově zklidnila.
Já jsem sama za sebe s dětmi spokojená a budu se snažit vymyslet nějaké zajímavé výlety a exkurze či kulturní akce na následující měsíce a už teď se za nimi snad už na konci února těším.
V pondělí a v úterý ještě jsem s tím, že v úterý končíme po 5. vyučovací hodině poté, co dětem rozdám pololetní výpis známek. Prosím o kontrolu ŽK, aby tuto informaci měli všichni žáci v pondělí podepsanou.
Děkuji, že jste dočetli až do konce a přeji Vám krásný víkend a vše dobré.
S pozdravem Darina Kričková, třídní učitelka 7. C
02.02.2017