Týdenní plán 19.6.-23.6.

Milí astronauti,

tady je plán na tento týden. 🙂

Co nás čeká příští týden:

Na příští týden si mají děti dodělat své prezentace z prvouky v programu PowerPoint. 

Některé děti již svou prezentaci odprezentovaly. Jsem moc ráda, že se téměř všichni žáci s tímto programem seznámili, protože s ním budeme ve 4.třídě pracovat. Tento týden opakujeme učivo 3.třídy. Doděláme pracovní sešit z češtiny a učebnici.

V pondělí ráno na nás bude čekat krmení zvířátek. Dlouho jsme za nimi nebyli, protože o ně bylo postaráno od ostatních tříd. Strávíme u nich 1. a 2. vyučovací hodinu. Sejdeme se tedy před školou. Ranní kroužek si tedy uděláme tam, následně je nakrmíme a budeme se ve venkovní třídě učit češtinu 🙂. 3. vyučovací hodinu si vezmeme matematiku a poté výtvarnou výchovu. Ráda bych kreslila venku. Desky s klipem tedy s sebou. 

V úterý bude dle rozvrhu. Budeme prezentovat projekty v rámci prvouky. 

Ve středu bude olympijský běh – 3. vyučovací hodinu. Poběží společně celá třída. TV bude ve středu s trenéry z Dipoli. Vyučování bude jinak dle rozvrhu. 

Ve čtvrtek bude také TV s trenéry z Dipoli. Následně spolu budeme mít hodinu češtiny, matematiky, angličtinu a na poslední 2 hod se přesuneme za zvířátky na pozemek. 

V pátek se sejdeme před školou v 7:45. Pokud bude pěkné počasí, budeme tento den trávit venku. Půjdeme procházkou do laviček, kde si kluci mohou zahrát fotbal, holky vybíjenou, můžeme si udělat piknik na trávě a na dekách. Pokud bude velké teplo, můžeme si osvěžit nohy v řece. Zpět se budeme vracet také pěšky, děti odvedu na oběd a do družiny. 

V pátek se učit nebudeme, užijeme si společně čas venku a budeme tmelit kolektiv. 

Důležité: 

Peníze za fotky mi odevzdalo 8 žáků. (45,- společné foto, 30,- skupinka) Peníze musím odevzdat nejpozději do 21.6. Děkuji za spolupráci. 

Srdečně zdravím

Vaše paní učitelka

19.06.2023